Ποιοι είμαστε

Ψάχνετε την καλύτερη λύση για την προβολή σας;
Καλωσήρθατε στο kartagr!

Η Pro Look marketing solutions εδώ και 10 χρόνια έχει δημιουργήσει το kartagr με σκοπό να προμηθεύει όλους τους επαγγελματίες του Κυπριακού και Ελλαδικού χώρου με ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για την προβολή τους…

Προσφέρουμε ποιοτικές και οικονομικές λύσεις που περιλαμβάνουν επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, folder, διαφημιστικά μπλοκ, μαγνητάκια, φακέλους, σουβέρ και χιλιάδες άλλα ειδή.

Τα διαφημιστικά έντυπα αποτελούν έναν γρήγορο, εύκολο και προπάντων άμεσο τρόπο επικοινωνίας με δυνητικούς πελάτες. Επιπλέον είναι ένα από τα οικονομικότερα μέσα και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο για να δημιουργηθούν.

Η προώθηση μιας εταιρείας μέσα από διαφημιστικά φυλλάδια, κάρτες κ.λ.π. είναι πλέον δεδομένο, ότι αποτελεί τον πιο γνωστό και διαδεδομένο τρόπο διαφήμισης, ειδικά για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η kartagr είναι μία από τις καλύτερες στις εκτυπώσεις διαφημιστικών φυλλαδίων. Εξασφαλίζοντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα τυπογραφεία σε Ελλάδα και Εξωτερικό, παρέχει πάντα ποιοτικά φυλλάδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ικανοποιημένοι πελάτες
Επιτυχία αποστολών εμπορευμάτων
Επαναληπτικές παραγγελίες πελατών
Ικανοποίηση από το δημιουργικό μας τμήμα

Είπαν για μας

TOP